22 november 2014
12:30

JB

Referat: Villa Lidköping BK - JB

Återigen en jämn match med ett ganska stort spelövertag och mer bollinnehav för Villa. Ledning 1-0 till oss efter hörnmål av Linus. Håller det ganska länge efter ett bra defensivt arbete lett av utmärkte liberon Erik N. 2 mål i slutet av halvleken för Villa och 2-1 i halvlek. Betydligt jämnare spelmässigt i andra halvlek tyvärr gör de ett mål i början. Vi får ett slumpmål när Nils slår ett inlägg som letar sig in i mål och kvitteringen kommer när Alexander snappar åt sig ett felpass med god hjälp av Jonatan.. Tyvärr får de göra det avgörande målet och vinna med 4-3. Ska sägas att Ludvig i målet gör många fina räddningar så helt orättvist är det inte. Domarna tillät ganska tufft spel och inga utvisningar åt något håll men det var lika åt båda håll. Kul att se bra defensivt spel men saknas väl lite i offensiven. Vi tränar på i veckan så tar vi Vetlanda hemma på lördag.